http://www.fkh.no/nyheter/siste-tilskudd-til-solvmake-bestanden

 

Siste tilskudd til Sølvmåke-bestanden

Hillesland AS forlenger samarbeidet med FK Haugesund.

Lyden av to håndflater som møtes for å besegle inngåtte avtaler er vakker. Som når daglig leder Magnus Hillesland og FK Haugesunds Kjell Åge Kallevik nylig tok hverandre i hånden for å bekrefte at samarbeidsforholdet mellom Hillesland AS og FK Haugesund skal videreføres.

Ikke bare det. Familiebedriften som har fem avdelinger her på Haugalandet utvider like godt samarbeidet ved å ta steget opp fra Bronse- til Sølvmåke og går med det inn i sitt tredje år som samarbeidspartner.

– Viktig å bygge regionen

– For oss er det viktig å være med i nettverket til FKH og på den måten bidra til å bygge regionen, sier Magnus Hillesland når han blir bedt om å trekke frem den viktigste faktoren til at virksomheten nå tar steget opp og blir Sølvmåke.

Daglig leder er ærlig på at det finnes de i virksomheten som er utstyrt med større fotballinteresse enn han selv, men påpeker at Hillesland likevel vil være godt representert på FKH-kamper denne sesongen gjennom andre ansatte i foretaket.

Tro på nok en sesong i toppen

– Vi har forhåpninger om nok en sesong i toppen av tabellen og ser gjerne at FKH repeterer fjorårets fjerdeplass eller tar ytterligere et steg opp. Ikke minst tror vi Erik Huseklepp vil vise seg å bli en meget fin tilvekst, sier Magnus Hillesland.

Hillesland AS er representert med avdelinger rundt omkring i distriktet – fra Skudeneshavn i sør til Amfi Åkrehamn, Kopervik og Oasen Storsenter. I Austbøvegen 17A, vis a vis Oasen Storsenter, finner du Hillesland Kontorspar som har hovedfokus mot bedriftskunder. Her tilbys et stort vareutvalg innen kontorutstyr, datarekvisita, emballasje og hygiene & renhold.

Med butikk, lokalt lager og gode logistikkløsninger er du sikret rask og lettvint varetilgang. Kontorspar leverer fraktfritt til alle bedrifter på Haugalandet.

Les mer om den nye Sølvmåken Hillesland og Kontorspar.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share