Kjøper du årets diggeste kokebok hos oss, kan du få kokken med deg hjem!

Kokeboka «Digg» er nå på plass i alle butikkene våre. Kjøper du boka før jul, kan du gjøre et skikkelig kupp. Alle som kjøper boka i en av Hillesland sine butikker frem til jul er nemlig med i konkurransen om å få forfattaren selv på besøk.

Anders Totland, som har laget maten og skrevet tekstene i boka, er utdannet kokk, men jobber som forfatter, journalist og organist. Sammen med kollega Marius Knutsen har han laget en saftig, rå og raus kokebok, som kan inspirere den mest matleie i tidsklemma.

Den heldige vinneren blir kåret 24. desember, og kan glede seg til å starte det nye året med en kulinarisk opplevelse. Anders Totland tar med seg alt han trenger av råvarer og utstyr, og disker opp til en festmiddag for inntil fire personer hjemme på vinneren sitt eget kjøkken.

Sjekk video her for å la deg friste – digg!
https://www.facebook.com/skaldforlag/videos/1400108170043109/

I tillegg til kokeboka, er Totland i høst aktuell med ungdomsromanen «Så lenge ingen ser oss». I fjor gav han ut boka «Engel i snøen», som blant annet fikk terningkast 5 i Dagbladet, og i sommer ble boka tildelt nynorsk barnelitteraturpris for 2016.

Totland sin første bok, «Vampyrane i Eplehagen», er en morsom bildebok for de minste, og er basert på en helt ekte bestefar.

Under fjorårets SILK møtte Totland både unge og voksne i løpet av festivalen. Det skal han også gjøre i år. Da vil det også bli mulighet for å sikre seg et signert eksemplar eller tre, når Totland kommer til oss for å signere bøkene sine.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share