I Hillesland Libris bestemte vi oss for å satse på leker i Kopervik og Skudeneshavn. I Kopervik har de gjort en stor jobb, som har resultert i en flott leke og spillavdeling i 2. etasje. Allerede til jul 2018 kunne vi invitere til julegavehandel med leker. I høst kunne Magnus Hillesland fortelle “Skudd’nesbuen” og «Koppervikingen» at vi går inn i Kozmos-kjeden. Marit og Solveig kan fortelle at vi bare har fått hyggelige tilbakemeldinger fra kunder.

Marit og Solveig gjør klar til lørdagens åpningsfest i Skudeneshavn.

I Skudeneshavn har vi jobbet siden januar med oppussing av 2. etasje. Snekkere, elektrikere, rørlegger, gulvleggere, kollegaer og familien har arbeidet for å få på plass en leketøysavdeling i butikken. Vi har hatt diskusjoner, tankeluftninger og prat om «hvem, hva, hvor, hvordan». Det er mange spørsmål å ta stilling til 🙂 Lekene er endelig på plass, men vi tar gjerne imot tips og ønsker fra kunder om det er noe de savner eller vil ha.

Sene kvelder og tunge løft når ny butikk skal klargjøres.

Vi synes at det er spennende å starte opp noe nytt, og noen av oss kan så vidt huske leketøysavdelingen i “Gamle bokhandelen”. Undertegnede, Marit kan huske at hun og venner lekte og sprang rundt midtreolen, mens foreldrene var på jobb. Oldemoren vår har jo solgt litt av hvert i tiden hun drev butikk. Oldemor Tora solgte frimerker, steintøy, leker, bøker, ukeblader, lodd, parfyme, og mye annet “snålt”. Skulle likt å være flue på veggen i de tider. Familien bodde i de øverste etasjene. På utsiden av butikken var det mulig å banke i døra, dra i en snor/bjelle, så gikk noen ned for å åpne og hjelpe. Snakk om døgnåpne/søndagsåpne butikker 🙂 I Skudeneshavn ønsker vi å være bokhandel og gavebutikk for våre hyggelige kunder, lokale og tilreisende.

På lørdag 30. mars er den store dagen. Da ønsker vi alle velkommen til åpningsfest i Kopervik og i Skudeneshavn. Det blir servert pølser, kake, saft og kaffi fra kl. 11. Vi har ekstra tilbud denne dagen og kanskje blir det konkurranse og aktiviteter også.

VELKOMMEN SKAL DU VÆRE. Hilsen Alf Magne og Marit og våre gode kollegaer

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share