Det er den tiden på året hvor godbitene strømmer inn i bokhandelen.
Som alle andre år finner jeg mine favoritter og bøker jeg gleder meg ekstra over.

Jeg har en svakhet for fine barnebøker og vil nevne «Skogen den grøne» av Ruth Lillegraven, «Trolguten og andre dikt» av Jan-Magnus Bruheim og «Hakk o ve» av Ragnar Aalbu. Dette er fine bøker for både små og store lesehester.

«Mamma Mø later som» av Jujja Wieslander og «Ingrid og Ivar i svømmehallen» av Katerina Janouch må også nevnes. Skjønne bøker som er herlig illustrert. «Du og jeg» av Synne Lea, vakkert illustrert av Stian Hole, må også nevnes. Boken kom tidligere i år og er absolutt verdt en kikk.

Jeg er forelsket!
«Snøsøsteren» av Maja Lunde er en magisk julefortelling i 24 deler. Nydelig illustrert av Lisa Aisato. Det er bare til å glede seg til 1. desember.

I år er jeg i permisjon og det er ikke rom for like mye lesing som ellers. Et herlig småtroll opptar min oppmerksomhet. Når det er sagt, så har jeg nylig kost meg med «Gratis og uforpliktande verdivurdering» av Marit Eikemo. Jeg gleder meg til å lese «Barnet» av Kjersti Annesdatter Skomsvold og «Sommerlys, og så kommer natten» av Jòn Kalman Stefànson. Jeg har også registrert at Heidi Furre fra Stord har kommet med en ny roman, «Dyret», en svangerskapsroman skriver forlaget. Jeg er nok midt i målgruppen, tenker jeg.

Velkommen inn i våre butikker – kanskje finner du din favoritt?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share