Nå har jeg pakket opp bøkene og jeg gleder meg, som alltid :), til arrangement torsdag førstkommende! Det er veldig interessant å få høre historier fra andre verdenskrig. For min del, er det noe mine besteforeldre har opplevd og fortalt om. Historiene fra andre verdenskrig er langt fra min egen virkelighet med all velstand og frihet som vi har idag. Jeg synes det er mer spennende med historiske bøker nå og kanskje er det alderen som har fått interessen min opp? Det blir fremdeles utgitt mye litteratur om emnet. Vi og de som er yngre, er nye generasjoner som ønsker kunnskap om denne delen av vår historie.

marit

Vil du høre om “Den vanskelige krigshistorien”, Asbjørn Sunde, oppvokst i Kopervik, med i den ukjente “Osvald-gruppen” under krigen og deres aksjoner, så møt opp på biblioteket i Kopervik torsdag 6.oktober kl. 1930. Forfatter og historiker Vegard Sæther forteller fra boken “Krigsseilerne – en fortelling om glemte helter”. Vi møter Alf Skjeseth, forfatter av “Osvald- storsabotøren Asbjørn Sunde” og tidligere NRK-journalist Harald Dale.

Torsdag 6. oktober kl 19.30 på Karmøy Folkebibliotek, Kopervik.

Blir du med?
Bokhilsen fra Marit; bokentusiast og stolt bokhandler.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share