Høst og bøker hører sammen. I lille Skudeneshavn skjer det mye for tiden. Vi forbereder oss til SILK litteraturfestival og synes det er godt med travle dager. Men, i denne uka så satte jeg meg i bilen og tok turen nordover for å delta på arrangementer der. Turen gikk til Kopervik og folkebiblioteket og Cafe MM/Ovenpaa. Vel blåst og godt stemning!

På torsdag dro vi for å høre Harald Dale samtale med Andreas Torp og personer fra kristne miljø på Karmøy. Dette var et arrangement stilt i stand av Karmøy folkebibliotek og Karmøynytt.

Jesussoldatenb

Tema for kvelden var Anders Torp sin sterke historie om en oppvekst i en kristen-karismatisk familie og hans opplevelser. Det ble også debattert rundt hvordan kristne miljøer på Karmøy drives. Det var interessant og lærerikt å høre fortalt fra Anders, Jostein og ekteparet Selås. En viktig debatt har vi fått delta i, med gode spørsmål og kommentarer fra publikum. Harald Dale ledet arrangementet på en utmerket og elegant måte, med alvor og latter i god kombinasjon.

Fredag gikk turen til Cafe MM og Ovenpaa i Kopervik. Der møtte vi Tore Renberg og Aleksander Flotve.

Renberga

Renberg leste fra den nyeste boken sin «Du er så lys», en krim, som likevel ikke er en krim, men en spenningsbok. En liten bygd hvor alle kjenner alle, der naboer følger med på hverandre. Hva er det med den nye naboen Steinar egentlig? God musikk med Aleksander Flotve som spilte gitar og sang sammen med Tore. Tid for et gjensyn med Jarle Klepp, Helge Ombo og Hillevægsgjengen ble det også. Nå venter vi på Renbergs tredje bok om Hillevågsgjengen. En særegen kveld med litteratur, musikk og god drøs.

Tore Renberg og Aleksander Flotve – Vi sees igjen til SILK 4. november.

Renbergc

 

 

Bokentusiastene hos Hillesland Libris, Karmøy

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share