Ny nettbutikk
I dag, fredag 1/9-2017, gjør vi vår brettspillavdeling tilgjengelig for hele landet via siden www.boardgames.no

I løpet av de siste årene har Hillesland libris fått et godt ord på seg for å ha stor bredde og stor kunnskap om brettspill i kategorien “for folk flest”. Vi har et stort utvalg i våre butikker og mange av våre kunder som gjerne bor et stykke borte har uttrykt et ønske om å kunne handle fra et tilsvarende utvalg også der de bor. Derfor er vi i dag glade for å kunne presentere vår egen nettbutikk for brettspill.

Vinn et spill!
Hvis du i løpet av september går inn og legger til en omtale av ett eller flere av spillene i butikken er du med i trekningen av 1 stk av spillet Codenames.

Du får tidligordrerabatt!
Besøk butikken på www.boardgames.no.
Siden du har oppdager oss en av de første dagene vi holder åpent gir vi deg en rabattkode, denne må du gjerne dele med dine venner. Rabattkoden er nybutikk. Bruk denne koden når du handler i perioden  fem til 17. september og du vil få 15% rabatt på varene du kjøper.

Alltid noe nytt!
Vi kommer til å bruke vår facebookside til å kommunisere nyheter, tilbud og rabattkoder. Det skal lønne seg å følge oss på Facebook, søk opp boardgames.no på facebook og følg oss der.

Handler du for mer enn kr 1000,- betaler du ingen frakt, for handel under dette beløpet betaler du fast beløp kr 100,- for frakt.

Vi håper at du som av ulike årsaker ikke kan bruke våre fysiske butikker finner nettbutikken vår spennende. Skulle det være noe du ikke finner i butikken så gjør vi det vi kan for å skaffe produktet til deg, utfordre oss gjerne på kundeservice(at)boardgames.no

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share