Noe nytt eller det gode gamle?

Påsketid er familietid og hva er vel bedre enn å samle familien rundt bordet for en skikkelig omgang brettspill?
De gode gamle, de morsomme, de strategiske?
Vi har dem alle!

De gode gamle klassikerne er fortsatt like populære. Ludo, Stigespill, Monopol, Sjakk, Den forsvunne diamanten og Spillmagasin er spill som alle kjenner til og disse spillene er fortsatt like morsomme som de var den gang de kom på markedet rett etter tidenes morgen…

Partyspill – “lått å løje”:

Brettspill er så mye mer enn disse tradisjonelle spillene. De senere år er det kommet utrolig mange partyspill for salg. De mest populære i denne kategorien de siste 12-15 årene har vært Kokkelimonke, Kortskalle og Alias. De senere år har utvalget i denne kategorien økt eksplosivt og i dag finnes det utrolig mange hysterisk morsomme spill i denne kategorien. Mange av disse passer for hele familien, mens andre er forbeholdt det voksne publikummet. De mest populære spillene i kategorien partyspill akkurat nå er:  Stor i kjeften, Ryktet går, Hint og Crazy doodle. I tillegg er det et par meget hotte voksenspill, Ryktet går after dark og Politisk ukorrekt.

Strategi og hjernetrim:

De som ønsker å bruke sine små grå har enorme valgmuligheter i hyllene for strategispill. De nyeste og hotteste spillene der er Tokaido, Ticket to ride rails and sails, Ascension, Mysterium og Imhotep. I kategori hjernetrim vil vi anbefale kortspillet SET, dette er for mange en eske med hodeverk skapt for å kastes vegg i mellom. Men for de av oss som liker å sette hjernecellene i bevegelse er spillet en drøm.

Velkommen innom, det er vi som har det store utvalget – God Påske!

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share