Skudefestivalen 2017

Solen skinner, shortsen er funnet frem og Skudefestivalen er en dag unna. Folk smiler og koser seg i gatene i havn. De frivillige går raskt fra sted til sted, sikkert med tusen tanker i hodet. I bokhandelen blåser vi opp ballonger og finner frem badeballer 🙂

Torsdagen starter vi med millimetersalg av bøker. Her kan du gjøre noen kupp om du er en lesehest. Vi har mange bøker å velge blant. Og vi fyller på etterhvert som bøkene finner sin rette eier.

Sommervarmen er her og vi vil dele ut en badeball til alle som vil ha. Her er det førstemann til mølla som gjelder. Når det blir tomt, så er det tomt… Jeg håper at alle som vi ha, skal få 🙂 Mon tro om vi har mange badeløver i havn? Selv om temperaturen i havet ikke blir særlig høy, er det forfriskende med en dukkert i havet. Hva med å gå en tur bort til Vikane og hoppe ut fra stupebrettet?

Skudeneshavn er 160 år i år. Tenk at plassen har vært by, så lenge. Vi er heldige som bor her på Karmøy. Dere tror kanskje at det er 160 ballonger i boksen…. Kom innom og gjett da vel?! Det nytter ikke å «fiske» etter svaret, for det vet jeg ikke 🙂 Spørsmålet er:

Hvor mange ballonger er det i boksen?

Kom innom, skriv navnet og telefonnummeret ditt på listen. Da er du med i trekningen av en premie. Den som er nærmest antallet vinner utespillet Mølkky fra butikken. Siste frist for å være med i konkurransen blir lørdag 01.07. Vi trekker vinneren på søndag. Da har vi også åpent i butikken fra kl. 12-16.

Bli med å spille Mølkky? På Snørtelandstorget lærer jeg meg et nytt utespill. Her skal du kaste pinne mot tallene og vinne mest mulig poeng. Målet er at spillerne skal få akkurat 50 poeng. Kommer du over 50 poeng, så trekkes du ned til 25 poeng og må prøve igjen. Blir det for mange folk i gata, så spiller vi uteyatzy 🙂 Jeg risikerer ikke at folk blir skadet av en pinne som kastes….

Velkommen til Skudeneshavn – byjubilanten 160 år

og Karmøys eldste bokhandel; Hillesland Libris, 111 år!

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share