Vi hos Hillesland libris har distriktets største utvalg i brettspill, vi har også mange “spillavhengige” ansatte som tester ut et stort antall av spillene som kommer ut på markedet.  Nå som julen er “rett der fremme” ønsker vi å presentere noen gavetips – I denne omgang presenterer vi selskapsspill.

Ryktet går er gammelt nytt, men fortsatt like morsomt.  I høst er det kommet en ny utgave av dette populære partyspillet, denne gang i en utgave med 18 års aldersgrense – “Ryktet går – after dark”. Dette er uten tvil årets mest pikante brettspillnyhet og blir garantert en suksess blant unge voksne.
RG_RGAD_u_betyg
Ticket to ride er også en gammel traver som kom i ny drakt nå i høst.  Ticket to ride rails & sails bygger på samme lest som de tidligere utgavene, men har fått noen nye elementer som gjør spillet mye mer komplekst. Her løser du oppdrag både med tog og skip, en kan bli sendt ut på et interrailoppdrag, du scorer bonus dersom du fullfører oppdrag fra byer du har kontroll over og du kan, mot å ofre noen poeng, bytte tog mot skip for å kunne fullføre oppdrag.
Alt i alt et MEGET GODT familiespill.
ticket-to-ride-rails-and-sails-board-game-
Codenames er årets selskapsspill i Norge.  Her må dere være minst 4 personer, 6-10 personer er det ideelle.  To agenter skal ved hjelp av ett ord og ett tall bruke laget sitt til å finne hvilke ord som skal “erobres”.  Ett av verdens mest solgte selskapsspill det siste året.  Spillet finnes også på engelsk og i en billedvariant.
codenames
Speak out er høstens mest etterspurte partyspill.  Etter en presentasjon på youtube i august har “hele verden” ventet på dettes spillet hvor deltakerne skal gjette hva en person sier mens han har en plastramme i munnen.  Spillet kommer til vår leverandør sitt lager i uke 46/47 og ventelisten er allerede lang….
3d7ff89412b2ff5297ea25312296db30

Crazy doodles er familiepartyspill nr 1 i år.
En deltaker trekker et kort og setter en whiteboardtavle i pannen.  Deltakeren tegner det som står på kortet (uten at han ser tavla) mens de andre skal gjette hva han tegner.  Lært på ett minutt, morsomt for hele familien til langt på natt.
Be gjerne om demo i butikken, vi lærer deg svært gjerne dette spillet.

20161007_161357

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share