Hos Hillesland libris er vi stolte av at vi i alle år har solgt verdens beste skolesekker.  Disse sekkene lages av Kristiansandsfirmaet Beckmann as.  Her er noen tips og litt informasjon om skolesekkene våre.

Hvordan-ta-sekken-på-til-nett-medium

Slik tar du sekken riktig på;
Beckmanns sekker er designet for at tung last skal kjennes lett å bære. For å få oppnå dette er det viktig at sekken passer til barnets størrelse, og at den festes og bæres riktig. Bæresystemet gir god vektfordeling og på bildet under viser vi deg hvordan du fester sekken for å få riktig belastning.

  1. Plasser det tyngste innerst og stram innholdet mot ryggen
  2. Fest og stram hoftebeltet
  3. Fest og stram brystrem
  4. Stram skulderremmene slik at hoftebeltet hviler på hoftekammen
  5. Trekk til toppstrammere

Spesialistuttalelse
Sekkene blir utviklet og testet i samarbeid med Kiropraktor Philip J. Wilkens (PhD). Han er per dags dato eneste praktiserende kiropraktor med medisinsk doktorgrad og han sier:
«En god skolesekk kan forhindre smerter og ryggplager. Forskning viser at type sekk, og sekkens vekt kan være risikofaktorer for ryggplager. Det er derfor viktig med en sekk som kan tilpasses individuelt. Dette får du med en sekk fra Beckmann, som kan justeres og tilpasses hver enkelt person. En god sekk må også brukes riktig. Vekten bør fordeles mellom skuldre og hofteparti. Samtidig bør tyngden i sekken ligge nærmest mulig inn mot ryggen, og sekken tilpasses slik at den sitter godt.»

Mykere rygg?
I nesten alle våre sekker er det en spile som er formet til ryggen slik at sekken skal være best mulig å bære. Ønsker du en mykere rygg, for eksempel hvis du bruker sekken når du sykler, kan du ta ut denne fra innsiden av sekken.

Vaskeanvisning
Vi anbefaler å vaske sekken for hånd. Ryggspile og eventuelt blinklys fjernes. Ryggspilen kan tas ut fra innsiden av sekken, og blinklyset fjernes ved å først skru ut den lille skuren og deretter vri på blinklyset og ta ut batteriet. Vi anbefaler at sekken vaskes med flytende vaskemiddel.

Velkommen til en hyggelig handel i skolesekkbutikkene på Haugalandet.

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share