Sola skinner og varmer. Våren er på vei. Det er herlig å drive gatebutikk, slo det meg her i dag morges. Varene får luftes og døren står åpen. Velkommen inn!

Har du lest? Skal du lese? Vil du lese? Jo Nesbø har vært på besøk hos oss hver dag siden den nye boka hans “Tørst” ble lansert. Hver eneste dag tror kollegaer og kunder at forfatteren er innom oss. Vi skvetter til, vi hilser på og prater med Jo Nesbø der han står og kikker på oss. Vi er alltid helt sikre på at han er “ekte vare”. Det har skapt mye herlig latter på jobb 🙂 Kanskje det er ønsketenkning, men vi håper vel at Jo Nesbø en gang vil ta turen til Skudeneshavn, sommer- og festivalbyen. Det hadde vært stas!

Når vårfølelsen er her og sola varmer, starter også førskolebarn, førskoleforeldre og førskolebesteforeldre å kikke innom for å se etter de nyeste skolesekkene fra Beckmann. Skolesekkene er nettopp kommet og blir hengt fint opp på sin faste plass. Det er like stas hver gang en stolt 1. klassing går ut av dørene hos oss, med sekk på ryggen. Kanskje både stolt, lykkelig, sjenert og litt spent på hva en skolehverdag venter til høsten. Nå er det vår.

Mammutsalget har, i to uker, tatt nesten all plass i butikken. Da bugnet det av mange gode tilbud. Vinterferien var over. Vi pakket opp, priste, plukket titler og fant våre favoritter. Slik er det alltid for meg. Jeg kjøpte meg flere fine bøker på salget. Nå er derimot tiden inne for å plassere andre varer. Mammutsalget er over for i år. Derfor avslutter vis salget med «Ta 3 for 2». Har du ikke benyttet sjansen, så må du ta deg en tur innom.

Døra står åpen og kundene rusler rundt i den lille, fine, vakre byen vår. Ute skinner sola godt!
Velkommen skal du være!

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share